Als herboren terug

in je lijf komen

 

Een warm welkom

Als je aan velen van ons vraagt hoe het met ze gaat, wordt vaak geantwoord met :”druk”. We vinden het niet meer vreemd om zo’n antwoord te krijgen, dit is alom geaccepteerd.

Maar vaak heeft “druk” ook gevolgen. We raken gestrest, raken vermoeid en krijgen zelfs soms lichamelijke klachten. Kortom, we raken uit balans.

Eén van de manieren om een stukje rust te vinden in de hectiek van ons leven is het regelmatig ondergaan van een massage. Bovendien word je meer bewust van je lichaam en leer je de signalen die je lichaam afgeeft te herkennen en daarop te reageren.

“Dat wat beweegt roest niet.” Beweging zorgt voor stroming van bloed, lymfevocht en energie. Als er spanningen zijn, is dit direct merkbaar aan het lichaam. De levensenergie stagneert en er ontstaan blokkades. Dit voelt niet fijn. Vaak word dit omgezet in lichamelijke symptomen zoals; buikpijn, hoofdpijn, je niet lekker in je vel voelen, slaapproblemen, overspannenheid etc. Het stromen, het lekker in je vel voelen, is verstoord. Door middel van onder andere een Thaise yogamassage kan de stroom weer op gang gebracht worden.